In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Restaurant AOC -

Denneweg 59a, Den Haag
Frans, Internationaal
Restaurant AOC. AOC Cuisine Française is een klein restaurant gelegen aan de sfeervolle Denneweg in het hart van Den Haag. Dit restaurant staat onder leiding van eigenaar chef-kok Remco Kleijn en zijn partner Véronique Modoux. Dit restaurant telt slechts tien tafels en geeft zo dus een intieme sfeer.
Keuken & kaart. De naam AOC staat voor Appellation d’Origine Contrôlée. Het is de Franse/ Zwitserse kwaliteitscontrole op landbouwproducten. Hiermee geven we aan dat er met eerlijke, pure en verse producten van hoge kwaliteit wordt gewerkt. Zij zullen herkenbaar zijn door hun specifieke smaak en structuur. De keuze voor twee menu`s heeft het grote voordeel het verse karakter van het product te kunnen garanderen. Alle gerechten zijn gebaseerd op de klassieke Franse keuken met haar specifieke gerechten en bereidingswijzen.
Telefoon: +31703615212
Website: http://www.restaurantaoc.nl/

Restaurant AOC, Denneweg 59a, Den Haag
Voor diner is de keuken geopend van dinsdag t/m zaterdag
van 18.00 uur tot 22.00 uur.
Voor lunch is de keuken geopend van dinsdag t/m vrijdag
van 12:00 uur tot 14:30 uur.
Zondag en