In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Proefwerk, Restaurant -

SCHIEDAM, Schoolstraat 1, Zuid-Holland
Trendy, met een Franse slag
Proefwerk, Restaurant. Het team van Restaurant Proefwerk heet je van harte welkom. Het keukenteam onder leiding van chef-kok Gilko Davidse staat voor je klaar. Zij creren voor jou de lekkerste en meest verrassende gerechten.
Sfeer & interieur. Proefwerk is gevestigd in een oude distilleerderij, niet ver van het centrum van Schiedam.

De naam zegt het al: hier wordt van het proeven echt werk gemaakt. De mensen van Proefwerk zijn fijnproevers. In de opvallende rode open keuken worden de heerlijke gerechten klaargemaakt, onder het toeziend oog van de gasten. Als ze niet naar de keuken kijken of met elkaar in gesprek zijn kunnen ze genieten van de schitterende inrichting, die zich laat omschrijven als modern met een warm tintje: een brandende open haard in combinatie met strak ingedekte tafels.
Keuken & kaart. Naast de la Carte gerechten en de specialiteiten van het huis hebben zij ook het befaamde Surprise menu. Kies je voor dit Surprise menu dan krijgt u de keuze uit vis-, vlees-, of vegetarisch gerechten en laat je geheel verrassen door onze chef kok en zijn team. Alles is mogelijk, een mix van vlees, vis of vegetarisch, alleen maar vis of vlees.

Het Surprisemenu start vanaf drie gangen en u kan, als u dat wenst, uitgebreid worden tot het aantal gangen wat u wilt.

Prijzen Surprisemenu:
3 gangenmenu 37,50
4 gangenmenu 47,50
5 gangenmenu 57,50

Voor elke gang boven het 5 gangenmenu wordt 10,00 in rekening gebracht. Voor de wijnliefhebber heeft Restaurant Proefwerk een speciaal wijnarrangement. Dit houdt in dat er bij elke gang een passende wijn wordt geschonken.
Recensies. Gemiddelde waardering : 8.7
Eten: 8 | Service: 9 | Sfeer: 9 Trendy inrichting, mooi opgemaakte borden en nog heerlijk ook. Vriendelijk personeel, maar zonder poespas. Op je gemak een hapje eten in een heel mooie zaak. Met een afsluiting in de loungehoek is alles af. Proefwerk, dank je wel.

10-3-08 door Anoniem

Gemiddelde waardering : 8.0

Eten: 8 | Service: 8 | Sfeer: 8 Mooi restaurant, waar we heerlijk hebben gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

10-3-08 door Anoniem

Gemiddelde waardering : 8.0

Eten: 8 | Service: 0 | Sfeer: 8

10-3-08 door Anoniem
Telefoon: 010-4260990
Website: http://www.restaurantproefwerk.nl

Proefwerk, Restaurant, SCHIEDAM, Schoolstraat 1, Zuid-Holland
de keuken is open voor de lunch van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 t/m 15.00 en voor het diner van dinsdag t/m zondag van 17.00 t/m 22.00