In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Mezze, Arabisch tapasrestaurant -

Gevers Deynootplein 32, Scheveningen
Nederlands
Mezze, Arabisch tapasrestaurant. Mezze Arabische Tapasbar is een nieuw concept in Scheveningen. Gelegen onder het Kurhaus hotel in een Arabische warme setting kunt u genieten van de huisgemaakte mezzes. Bijvoorbeeld lekker en snel voordat u naar de bioscoop of naar het circustheater gaat of een avondje uit heeft gepland. Mezze Arabische Tapasbar ligt slechts 5 minuten lopen van het circustheater, Pathé bioscoop en Holland casino. Er is volop parkeergelegenheid binnen een straal van een halve kilometer en verschillende buslijnen en trams stoppen voor de deur.
Keuken & kaart. Mezze betekent in het Arabisch kleine hapjes. In het Midden Oosten voor de maaltijd geniet men kleine warme en koude hapjes alvorens te beginnen met de hoofdgerechten. Door op deze wijze de gerechten aan te bieden kunt u veel verschillende geuren en traditionele smaken beleven en proeven in een relatief korte tijd.
Telefoon: 070-3585350
Website: http://www.mezzescheveningen.nl

Mezze, Arabisch tapasrestaurant, Gevers Deynootplein 32, Scheveningen
ma t/m vrijdag 16:00 uur tot 22:00, za/ zo 12:00 uur tot 22:00