- Julien -

Vos in Tuinstraat 2a, Den Haag
Frans
Julien. Restaurant Julien is gelegen in het het bruisende hart van historsch Den Haag. Tussen Lange Voorhout en Denneweg. Temidden van het door kunstenaars gerealiseerde Art Nouveau decor kan je lunchen of dineren, op niveau, maar in een ongedwongen sfeer. Gastvrijheid staat bij Restaurant Julien hoog in het vaandel.
Geschiedenis. Vijfentwintig jaar geleden is Restaurant Bajazzo omgedoopt in Restaurant Julien, genoemd naar het bekende Art Nouveau restaurant met dezelfde naam in Parijs. Het ligt nabij ministerie, ambassades, groete bedrijven en diverse theaters. Dat staat garant voor een diversiteit aan gasten.
Sfeer & interieur. Restaurant Julien heeft een uniek interieur. Van overal zijn delen van het interieur verzameld: de eikenhouten lambrizering en het hekwerk komen van het oude Haagsche Staatsspoor, de plafonds in het bovenrestaurant komen van spiegeltenten van Belgische kermissen. En zo kom je ogen tekort voor alle details in het interieur.
Keuken & kaart. De Frans georiŽnteerde kaart wisselt regelmatig en voegt zich naar de seizoenen. Naast de ŗ la carte kaart worden diverse menu's geserveerd: het Weekmenu, het 8-gangenmenu, het menu 'Gastronomique.
Telefoon: (070)3658602
Website: http://www.julien.nl

Julien, Vos in Tuinstraat 2a, Den Haag
Lunch: 12.00 -14.00 uur Dinner: 17.30-21.30 uur