In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Luca -

Passage 3-7, Den Haag
Mediterraans
De Luca. In restaurant Deluca wordt de adembenemende sfeer van het oude Den Haag gecombineerd met het trendy en het eigentijdse van vandaag. In deze gezellige ambiance bent u zowel voor het ontbijt, de lunch als het diner bij Deluca aan het goede adres!
Sfeer & interieur. Het restaurant bevindt zich in het oudste deel van de stad, in de volledig gerenoveerde Haagse Passage, tegenover de Bonnetterie. Het is ingericht met een eigentijds interieur en beschikt over twee sfeervolle terrassen, zowel overdekt in de Passage zelf, als buiten in de Kettingstraat.
Keuken & kaart. Terwijl u heerlijk geniet van al de Mediterrane specialiteiten, kunt u op een videoscherm meekijken hoe de koks het eten bereiden. Het is tevens de perfecte begin voor een gezellige avond uit met verschillende theaters en een bioscoop in de nabije omgeving. Ze serveren diverse uitdagende gerechten, maar bijvoorbeeld ook heerlijke hapjes tijdens de borrel. Tevens grote groepen mogelijk.
Telefoon: 070-3642349
Website: http://www.de-luca.nl

De Luca, Passage 3-7, Den Haag
Zondag en maandag 10:00 tot 19:00 uur
Dinsdag tot en met zaterdag 09:00 tot 22:00 uur