In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bodega de Posthoorn -

Lange Voorhout 39A, Den Haag
Internationaal
Bodega de Posthoorn. Bodega De Posthoorn met die typisch Haagse grandeur is al 65 jaar een podium voor kunstenaars en muzikanten, maar ook een plek waar zakenmensen, toeristen, journalisten, politici en expats elkaar dagelijks ontmoeten. Het Binnenhof, De Koninklijke Schouwburg, Het Haags Historisch Museum, Het Mauritshuis, Het Escher Museum en Diligentia liggen allemaal op loopafstand van deze bijzondere bodega, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.
Keuken & kaart. De menukaart van Bodega De Posthoorn kent een lange traditie van historische gerechten, zoals de bittergarnituur Mata Hari, broodje Korte Voorhout en de omelet Postkoets, maar ook onze uitsmijters en salades zijn zeer populair. Het is allang geen publiek geheim meer, dat onze bitterballen en ossenworst tot ver over de grens beroemd zijn om hun unieke smaak. Wij besteden veel aandacht aan de keuken en maken voor u zomer en winter door heerlijke gevarieerde vlees- en visschotels klaar. Ons publiek verwacht van ons kwaliteit en dat geldt ook voor onze uitgebreide keuze dranken met bekende merken als Brand, Osborne en Ricard. Met onze vaste wijnleverancier proeven we ieder jaar de beste rode en witte wijnen en maken daaruit een selectie.
Telefoon: 0703604906
Website: http://www.bodegadeposthoorn.nl

Bodega de Posthoorn, Lange Voorhout 39A, Den Haag
maandag t/m zaterdag van 11.00 - 22.00 uur en op zondag van 11.00 - 20.00 uur