In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Asian Palace -

Steenstraat 55, Leiden
Chinees, Japans en Thais
Asian Palace. Restaurant Asian Palace en zanger/gitarist Pete River zorgen voor een geweldige ambiance tijdens een aantal diner avonden per maand.
Geschiedenis. Asian Palace in Leiden is niet zomaar een Chinees Restaurant. Met een eigenaar die op wereldkampioenschappen hoge ogen gooit, één van de meest uitgebreide keukens van Nederland en een enorme staat van dienst als cateraar, neemt het restaurant een bijzondere positie in. Onlangs is er een compleet Japans restaurant gedeelte aan toegevoegd. Enkele jaren terug was z.k.h. Prins Bernhard te gast bij Asian Palace.

Asian Palace is het tegenovergestelde van een ingedut restaurant. Door constant de kwaliteit te bewaken en goed te letten op de wensen van de klanten, weten de medewerkers van het restauarant steeds weer te verrassen. Naast de complete Chinese keuken (Peking, Shanghai, Kantonees, Szechuan) wordt er ook Indonesisch en Thais geserveerd.

Japans
De zaak aan de Steenstraat in Leiden werd afgelopen zomer flink onder handen genomen. Bezoekers komen nu in een compleet gerenoveerde zaak met alle voordelen van dien zoals een uitstekende air-conditioning. Het was meteen een goed moment om het Japans restaurant Osaka aan de zaak toe te voegen. Dit tevens door de familie Hu opgerichte restaurant heeft in Leiden net zo een goede naam als Asian Palace en de keuze om alles onder één dak samen te brengen was snel gemaakt. In het achterste gedeelte kunnen zo'n 100 liefhebbers genieten van de verfijnde Japanse keuken. Dat kan zowel á la carte als aan de tepanyaki-tafels.

Kwaliteit
Restaurant Asian Palace staat voor kwaliteit. Niet alleen worden de gerechten met de grootste zorg bereid: ook de ingrediënten worden zorgvuldig uitgezocht. Lekker en verantwoord eten. Restaurant Asian Palace heeft ook een goede naam als het om afhalen, bezorgen en een complete catering gaat.
Sfeer & interieur. In een onlangs gerenoveerde restaurant is een Japans gedeelte toegevoegd. Dus niet alleen Chinees maar ook Thais en nu ook echte Japanse maaltijden.
Keuken & kaart. Brunchen, lunchen, dineren in Japanse of chinese sfeer of zorgeloos feesten met de uitstekende party service! Asian Palace biedt u een dagje uit om niet te vergeten.

En Asian Palace biedt meer!
Uniek voor Nederland zijn de fantastische gerechten die door topkoks met een gouden– en zilveren trophy-award op zak worden bereid. Een aanrader voor de échte fijnproever.

Het is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden die zij kunnen bieden voor zowel kleine als grote groepen. Gaarne helpen zij bij het organiseren van jouw feest.

Verken alle beschikbare arrangementen:
# Catering- en partyservice voor bruiloften en recepties
# Catering voor prive of bedrijfs feesten / gelegenheden
# Lunchen / brunchen in het restaurant of op lokatie
# Bezorgdienst voor lunch of diner
# Thema feesten (bijvoorbeeld ladies night) mogelijk
# Japans dineren voor groepen
Telefoon: 071-513 18 51
Website: http://www.asianpalace-leiden.nl

Asian Palace, Steenstraat 55, Leiden
Dagelijks 12.00 - 23.00. Op dinsdag is het restaurant gesloten behalve op feestdagen.