In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Players Entertainment Club -

Zoetermeer, Van der Hagenstraat 20, Zuid-Holland
Players Entertainment Club. Club Players mag zich met zijn stijlvolle inrichting, luxueuze uitstraling en hoge servicegerichtheid absoluut rekenen tot één van de heerlijkste clubs in Nederland, waarbij bevrediging van de doelgroep in meerdere concepten met hoge regelmaat vooropgesteld staat. Niet terugdeinzend voor risico’s is Club Players gevestigd aan de rand van de snelweg, waardoor de nachtclub via de A12 in een oogwenk te bereiken is. Met gratis parkeergelegenheid in overvloed, gratis garderobe en een verzorgd toilet waarvoor óók geen kosten worden berekend, mag het duidelijk zijn dat service en tevredenheidstelling hoog in het vaandel staat. Taste your kind of joy, Live the passion & Let’s Play @ Club Players!
Sfeer & interieur. Wekelijks staat de club bomvol nationale grootheden, maar ook opkomende artiesten zetten regelmatig hun eerste stappen in de prachtige dj-booth van de club. Ook het entertainmentgehalte laat niks te wensen over en verlevendigt op stijlvolle wijze de clubnachten.
Muziek. Van house tot hiphop, rap tot elektro en Salsa tot latinhouse; Club Players biedt het allemaal! Nachten als Salsa Club, ICE, Sweetlake en Latinhouse Desires blijven niet onopgemerkt en elke week lijkt de lat weer hoger gelegd te worden. Met succes! Want heerlijkheden, temperatuurrijzende elementen en onvergetelijke extra’s zijn slechts enkele punten die de bezoekers Club Players toewijzen. Met respect voor elkaar als basisfundament, opent de club meederde keren per week zijn deuren voor íeder die zich graag bevindt in een wereld waar het weekend centraal staat!
Telefoon: (079)5939560
Website: http://www.clubplayers.nl

Players Entertainment Club, Zoetermeer, Van der Hagenstraat 20, Zuid-Holland
elke vrijdag & zaterdag 23.00 - 05.00 // 2e zondag vd maand 19.00 - 01.00