In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Club Breeze Scheveningen -

Badhuisweg 3, Scheveningen
Club Breeze Scheveningen. Club Breeze (voorheen Club Live) is een nachtclub waar u kunt genieten van spectaculaire paaldans, striptease shows en de allerbeste muziek Tevens is Club Breeze de perfecte locatie om een vrijgezellenparty of verjaardag af te sluiten met een lapdance van een female of male stripper! Club Breeze is de hotspot voor een spannend avondje uit!
Sfeer & interieur. Gezellig en trendy
Muziek. van top 40 tot house an alles er tussen in gemixed door onze resident DJ's Jo-Han & Upgrayed.
Recensies. F.v.S. d.d. 8-01-2017 Ik heb er een hele leuke avond gehad en vond de Shows heel leuk om te zien. Ik kan het iedereen die op een andere manier wil gaan stappen echt aanraden, ik ga er zeker nog eens heen. A.B. d.d. 18-06-2016 Breeze Scheveningen, Dancing, gisteravond geweest. Super gezellige avond gehad. De ambiance, ontspannen sfeer en onwijze goede DJ, de muziek was fantastisch! Vriendelijk personeel, goede beveiliging al aan de deur waardoor je je heerlijk op je gemak en welkom voelt. Als je in het weekend later op de avond nog uit wil echt een aanrader!!! Ik ga zeker de agenda volgen, met de thema avonden. Een aanwinst voor Scheveningen en omtrek, mooie uitgaansgelegenheid. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Mijn complimenten, en zeker ***** waardig E.F. d.d. 24-01-2016 Super gezellie altyd feest ��� M.v.V. d.d. 3-7-2016 Super goeie muziek en een super sfeer! Zeker een aanrader!
Telefoon: 06-12558769
Website: http://breezescheveningen.nl

Club Breeze Scheveningen, Badhuisweg 3, Scheveningen
23:00 - 05:00