In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Zafilon internet café -

Dr. Lelykade 222, Den Haag
Internet café
Zafilon internet café. Zafilon is een game center voor single en groepsgamen. Zafilon wil een positieve indruk van het gamen geven en heeft daarom de zaak toegankelijk gemaakt voor jong en oud. Met gamen bereikt Zafilon vele verschillende groepen, van jong tot oud, groepen, gezinnen, schoolklassen, senioren en verstandelijk gehandicapte jongeren.

Op de PC's staan op het moment ruim 50 spellen geďnstalleerd, waaronder Call of Duty, Warcraft, Command & Conquer, Counterstrike, Battlefield 2 en Need for Speed. Op de consoles is Guitar Hero en Rockband The Beatles erg populair: je eigen live band spelen met discoverlichting, een ultieme game belevenis!
Sfeer & interieur. De ruimte is ruim en prettig ingericht. Tafels van 5 spelers naast elkaar voor PC-gaming. De consoles hebben eigen vloeren gekregen. Met name 's avonds hangt er door de verlichting een soort lounge-sfeer. Zafilon heeft in het bar- lounge gedeelte lange banken staan om gezellig samen te zitten.
Geschiedenis. De game industrie is onderhand groter dan de muziekindustrie. Gamen maakt deel uit van iedereen. Reden te meer om de zaak smaakvol en gastvrij in te richten. De stereotype gamer verandert positief en draagt Zafilon graag aan bij met positieve initiatieven. Zafilon is voor zijn werk beoordeeld als positief bedrijf voor de samenleving. Momenteel loopt er een actie die scholieren een half uur gratis gamen geeft, wanneer zij een 8 of hoger hebben gehaald voor een proefwerk op school! En kom je samen met je opa of oma, dan betaal je 2 voor de prijs van 1!
Keuken & kaart. Zafilon is Fingerfood. Hoewel de eigenaar graag uitgebreidere dingen als pasta's en degerlijken kan serveren, laten de gamers zich vooralsnog het meest verleiden door de Hollandse snack keuken. Langzaamaan voert Zafilon gezonder voedsel als alternatief in.
Telefoon: 0703063033
Website: http://www.zafilon.nl

Zafilon internet café, Dr. Lelykade 222, Den Haag
Dagelijks van 14:00 tot in ieder geval 23:00